Halal minstru, monşer !

Ce frumos!!! Când se dezbătea Legea Educaţiei, aceasta a fost deja aprobată. De ce atâta vorbăraie? Dacă tot nu se ţine cont de păreri de ce se mai fac dezbateri? Mai bine ministrul ar spune: "nu mă interesează părerea voastră, aşa că nu vă mai agitaţi." Halal democraţie, monşer!!! Unde este ascultată vocea poporului? De ce să fie un lucru simpl, dacă poate fi făcut complicat? Veţi spune poate să nu mai fiu atât de sceptică, la americani aşa este sistemul de învăţământ. De ce trebuie să luăm totul de la americani? Înainte de a copia un concept de la ei ar trebui să vedem dacă este fezabil, oricine ştie asta. Extrapolând, pot spune că după ce că avem baze militare americane, scut antirachetă american, produse electronice americane, carne de tun românească în Irak şi Afganistan în maşini învechite şi altele asemenea ne vom americaniza încât vom mai uita şi cine suntem. Specific naţional, adio!!! Nu vreau să spun că americanii nu au lucruri bune, dar nu ştiu cum se face că noi mereu luăm tot ce-i mai rău de la ei. Suntem americanofoni şi în Educaţie ce mai!! Acolo mai lipsea!!!
Cu noul proiect de educaţie ne vom tâmpi, iar sintagma "români deştepţi" va fi istorie. Nu vreau să-i supăr, însă tot noi, românii suntem cunoscuţi în istorie ca un popor cu o inteligenţă deosebită, în care sistemul de predare actual şi precedent ne-a educat calităţile native. (vedeţi un link mai jos)
Ministrul Educaţiei ar trebui să-şi vadă de experiementele sale chimice şi să ne lase în pace cu ideile sale visate peste noapte. Ce visează el noaptea, doamna Vergu scrie ziua în proiect. Noi, elevii, mai ales cei care anul viitor vom susţine Bacalaureatul am ajuns cobaii domnului "Funeraru".
Doamna Vergu trebuia să-şi vadă de ziaristica ei, că oricum e total depăşită de situaţie, faptul că a predat şi ea acum o mie de ani nu garantează faptul că se pricepe la acest domeniu destul de complicat, învăţământul. Dacă vrea binele elevilor, de ce a renunţat la profesia ei de profesoară de română acum 25 de ani şi a intrat în ziaristică ? Probabil tot pentru binele elevilor...
Domnul "Funeraru" nici măcar nu are experienţă în ce priveşte Educaţia, nu cunoaşte situaţia "din teren". După ce o să stea la catedră şi o să aibă de înfruntat întrebările, doleanţele şi obrăzniciile elevilor, după aia poate avea un cuvânt de spus. Vorba unui bătrân: "Degeaba ai Facultate, dacă nu ai Facultatea Vieţii!" Aveţi un link mai jos către CV-ul domnului minstru, un mic pion al partidului din care provine.
http://www.euro-pdl.ro/files/cv/Daniel_Funeriu.pdf
Totodată vedeţi şi articolul acesta "La Microsoft a doua limbă vorbită este româna" ca şi comentariile lui Alexandru şi Cătălin.
http://www.foroswebgratis.com/tema-nteligenta_romaneasca_la_microsoft_a_doua_limba_vorbita_este_romana-59990-1590533.htm

Pentru reclamaţii şi alte comentarii vă aştept pe blog. Rândurile acestea au fost scrise la nervi şi probabil există anumite discrepanţe între realitate şi ficţiune. Ar trebui să mai scriu şi că articolul este un pamflet (dar nu scriu asta decât cu litere foarte mici, fiindcă realitatea din România nu poate fi de luat în râs, este chiar un fenomen tragic).
Asculta mai multe audio Muzica