Taylor Swift

Aţi auzit de Taylor Swift ? Poate că da , poate că nu. Eu nu auzisem de ea înainte de Grammy-ul de anul acesta. O căutare pe enciclopedia Wikipedia (ştiu e cea mai proastă din toate enciclopediile, dar informaţiile de acest gen le găseşti numai acolo) m-a luminat.
Taylor Alison Swift
este o cântareaţă de pop-country. În 2006 a semnat cu Big Machine Records, o casă de discuri independentă, unde îşi face debutul cu albumul “Taylor Swift” din care a lansat, ca prim single, piesa “ Tim McGraw”. Acest single a fost urmat de alte patru piese ce au ajutat la vânzarea albumului în mai mult de 3,6 milioane de exemplare.
Al doilea album “Fearless” a fost lansat pe 11 noiembrie 2008 iar primul single a fost ales “Love Story”, cel mai mare succes al ei până în prezent. Albumul a fost vândut în 1.5 milioane de exemplare.

Numită de ziare "noua senzaţie a muzicii country" , Taylor Swift a reuşit să adune 4 distincţii la premiile Grammy: vocea feminină a anului în muzica country, albumul anului-country, cel mai bun cântec country şi albumul anului. Nu vreau acum să contest nominalizările din acest an şi modul în care s-a votat. M-am bucurat că a câştigat cineva care să insufle şi altceva decât aroganţe, extravaganţe şi bineînţeles, sex. Toată lumea ştie că sexul vinde, dar asta nu înseamnă că ceea ce vinde este de calitate. Oricât ar fi de în trend să asculţi lady Gaga, nu mulţi au remarcat ceea ce spune. Let's have some fun. This beat is sick.I wanna take a ride on your disco stick.Don't think too much just bust that kick.I wanna take a ride on your disco stick.
Eu de fiecare dată când ascult muzică, îmi traduc involuntar în minte versurile. Dacă o strofă se repetă de mii de ori sau nici măcar o strofă(ex. Chica Bomb, unde se repetă numai bomb, iar în videoclip dau din partea dorsală nişte fâţe). În sfârşit cineva cam de vârsta noastră îşi compune hand-made piesele, fiind un bun exemplu pentru toţi care doresc să se lanseze în branşă. Şi decenţa, creativitatea vinde. Vinde aşa de mult încât Taylor Swift a fost clasată de grupul Forbes pe locul 69 în topul milionarilor, după ce a câştigat în 2009, 18 milioane de dolari.