JURĂMÂNT

Jur că voi face totul pentru a pleca din ţara asta de tot c....tul. Pur şi simplu nu mai suport!!! VREAU SĂ PLEC DIN ROMÂNIA!!! Cei care spun că noi suntem viitorul şi putem schimba ceva se înşeală. Amarnic. Oricât ai munci nu eşti privit ca un om muncitor, ci eşti tratat ca un paria, un lepros. Toţi se feresc de tine, să nu se infecteze cu ceva. Ar fi bine dacă şcoala ar schimba ceva, ar modela personalitatea elevului. Observ pe zi ce trece că sunt mulţi care vin la şcoală cu palma în fund, cu un pix(dacă îl au şi pe ăla), întârzie cu zâmbetul pe buze de parcă întârziind ar fi făcut cine ştie ce lucru măreţ şi lucrul cel mai important nu îşi folosesc neuronii decât pentru a scrie sms-uri şi bileţele deocheate.
Nu mai spun de faptul că idioţii s-au înmulţit agravant, pe când intelectualii sunt aşa de stresaţi de mediu, serviciu, hrană, traiul zilnic , că nu mai pot face copii, iar când se întâmplă, este foarte rar. Imbecilii ne vor copleşi.
Încep să cred sintagma "Frumoasă ţară! Păcat că-i locuită!". Cred că cu trecerea timpului, din cauza promovărilor falselor valori, românii se vor imbeciliza, iar intelectualii vor fi acaparaţi de cocălari, piţipoance, traseiste, bogătaşi peste noapte. Dacă nu vor pleca din România există riscul ca ei să fie chiar ucişi, fiindcă este lucru ştiut că prostul nu vrea să aibă pe lângă el deştepţi, care să-i ateste prostia în fiecare zi. De aceea, jur că voi învăţa, voi învăţa, voi învăţa, nu mă voi descuraja de greutăţile pe care le voi întâmpina, voi zâmbi când voi câştiga o luptă, voi plânge când voi pierde. Mă voi lua la trântă cu viaţa!!! ŞI VOI ÎNVINGE!!!! MEREU!!!!!


P.S. Regret că postez asemenea videoclipuri, însă sunt cel mai bun exemplu că prostia înfloreşte în România!! Na, că am făcut şi versuri!